Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سهیلا جلودار زاده» در گفتگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به تصویب افزایش قیمت بنزین در آبان ماه و پیوند خوردن آن به موضوع پرداخت یارانه‌ی حمایت معیشت که با وجود گذشت چهار ماه، همچنان به برخی از اقشار ضعیف جامعه نظیر کارگران ساختمانی، بازنشستگان، بیکاران و... تعلق نگرفته است، گفت: هنگام افزایش قیمت بنزین قول‌هایی به مردم دادند؛ ازجمله پرداخت یارانه حمایت معیشت؛ با این حال گروه‌‌هایی از جامعه نظیر بازنشستگان، کارگران، مستاجران و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. هنوز این کمک را دریافت نکرده‌اند. 

وی در پاسخ به این پرسش که آیا طرح پرداخت یارانه نقدی ۷۰ هزار تومانی به تمام خانوارها، جایگزین پرداخت حمایت معیشت می‌شود، گفت: دولت ابتدا باید نقایص کارش را بپذیرد و برای تشکیل جلسه به کمیسیون اجتماعی مجلس بیاید. ما نامه‌ها و طومارهای مختلفی از گروه‌های محروم جامعه نظیر بازنشستگان و... دریافت کرده‌ایم؛ دال بر اینکه آنها با وجود حداقل‌بگیری، مشمول دریافت حمایت معیشت نشده‌اند. 

عضو کمیسیون اجتماعی اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در کل قضیه، یعنی هم در افزایش قیمت بنزین و هم در پرداخت یارانه حمایت معیشت، مجلس دخالت داده نشد، گفت: دولت و شورای امنیت کشور با یکدیگر تصمیمی گرفتند؛ بعد هم دولت بدون گرفتن نظر مجلس شاخص‌هایی برای شناسایی مشمولان تعریف کرد و با این کار تعداد زیادی از دریافت کمک حمایت معیشتی محروم شدند. 

جلودارزاده با بیان اینکه تعلق نگرفتن حمایت معیشتی به بازنشستگان حداقلی‌بگیر آسیب‌زننده است، گفت: چطور به بازنشسته‌ای که تنها ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان عیدی دریافت می‌کند، بسته حمایت معیشت تعلق نگرفته است. متاسفانه در کاری-افزایش قیمت بنزین- که هزینه‌های جانی، مالی و حیثیتی برای نظام داشت، هیج خیری برای بازنشستگان و کارگران خیری نبود.  

وی افزود: از دولت دعوت کردیم تا به کمیسیون اجتماعی بیاید تا گزارش‌هایی که از مردم در این زمینه دریافت کرده‌ایم را در اختیارش بگذاریم. دولت باید شیوه توزیع یارانه حمایت معیشتی را تغییر دهد و به توصیه‌های مجلس گوش فرا دهد. متاسفانه دولت از ابتدا چنین کاری انجام نداد و امروز هم که هزینه‌های اقداماتش را دیده به دلایلی در مجلس حاضر نمی‌شود تا پاسخگو باشد. 

عضو کمیسیون اجتماعی اجتماعی مجلس شورای اسلامی، افزود: این درحالی است که حمایت معیشتی به عده‌ای تعلق گرفته است که دارا هستند و خانه گران‌قیمت و اتومبیل لوکس دارند. به همین خاطر دولت باید پاسخگو باشد و صورت مسئله را پاک نکند.  

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سهیلا جلودار زاده وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی دولت دوازدهم ستاد شناسایی مشمولان حمایت معیشتی یارانه حمایت معیشتی یارانه حمایت معیشت افزایش قیمت بنزین کمیسیون اجتماعی پرداخت یارانه حمایت معیشتی اجتماعی مجلس جامعه نظیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۱۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد

«عطا بهرامی» کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به لیست انتخاباتی صبح ایران، اظهار داشت: در دور اول ما رقابتی داشتیم که عمدتاً طیف جناح راست بیشتر کار می‌کرد، البته علی مطهری که به طیف مقابل معروف است در دور دوم تقریباً به عنوان کلیت اصولگرایی شناخته می‌شود که در ظاهر یکپارچه است ولی در باطن یکپارچه نیست، در آن هویت روشنی را نمی‌بینید. در لیست انتخاباتی صبح ایران دعوای سیاسی زیادی وجود ندارد. ملاک در این لیست شفافیت است و به طریقی به دنبال بازگرداندن مجلس به جایگاه خود است تا مجلس در راس امور باشد چرا که امروز مجلس در راس امور نیست.

وی با بیان اینکه هم پوشانی در بین فهرست‌ها زیاد بود، ادامه داد: من تصوری ندارم که چه خواهد شد و هیچ قرینه‌ای برایش نیست چون همپوشانی بین فهرست‌ها زیاد است و نتیجه قابل پیش بینی نیست.

کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که با توجه به تخصصی که دارید، اگر به عنوان نماینده مجلس انتخاب شوید در چه کمیسیون یا کمیسیون‌هایی به طور تخصصی کار خواهید کرد، گفت: کمیسیون اقتصادی، صنایع و برنامه بودجه مد نظرم است.

بهرامی با اشاره به اولویت مجلس دوازدهم، گفت: مجلس باید دولت و نهادها را موظف کند به قوانین بالا دستی عمل کنند. در قوانین بالا دستی اوضاعمان بد نیست، کارهای چهارچوب داری را انجام داده‌ایم، انجا که بحث نوشتن است حرف بی ربط ننوشته‌ایم بلکه در عمل کار بی ربط می‌کنیم.

وی رسیدگی به مسائل اقتصادی را از اولویت‌های مجلس آینده دانست و ادامه داد: مجلس دوازدهم باید به مباحث خودرو، مسکن، مالیات و معیشت مردم بپردازد.

بهرامی در پاسخ به این سوال که آیا به پویش انتخاباتی مهر می‌پیوندید، بیان کرد: بله به این پویش می‌پیوندم؛ کاری که خبرگزاری مهر انجام داده اینکه کاندیداهای مجلس را از مراجعه به اسپانسرها و غیره بی نیاز و یا کم نیاز می‌کند، این استقلال کاندیداها را بیشتر می‌کند.

کد خبر 6097356 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه
  • نظر مجلس درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد
  • ورود دوباره مجلس به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال جاری
  • همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه سال جاری
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی