Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قزوين - ايرنا - رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان قزوين گفت: اعتبار لازم براي پرداخت حقوق، مزايا و عيدي پايان سال کارمندان استان تامين شده و از اين بابت دغدغه اي وجود ندارد.

ابوالفضل ياري روز شنبه در گفت وگو با ايرنا افزود: ميزان عيدي کارکنان استان هشت ميليون و 745 هزار ريال است که با حقوق بهمن ماه و در هفته اول اسفند پرداخت مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در خصوص پرداخت پاداش پايان خدمات بازنشستگان اظهار کرد: تمام بازنشستگان استان قزوين تا پايان سال 95 پاداش پايان خود را دريافت کرده اند و اين استان بدهکاري به بازنشستگان ندارد.
** بودجه سال 97
دبير ستاد فرماندهي اقتصادي مقاومتي استان قزوين در پاسخ به سئوالي در خصوص وضعيت بودجه سال آينده گفت: يکي از ويژگي هاي بودجه سال 97 شفافيت آن است که از اين نظر در دوران انقلاب اسلامي بي نظير است.
ياري اضافه کرد: اين شفافيت در لايحه پيشنهادي دولت به مجلس شوراي اسلامي باعث شد تا مشخص شود ميزان اعتبارات هر بخش چقدر است و دستگاهها و نهادها چقدر پول مي گيرند.
وي بودجه ريزي بر مبناي عملکرد را ديگر ويژگي مهم لايحه بودجه سال 97 دانست و گفت: حذف 199 رديف متفرقه از جدول شماره 9 بودجه اتفاق مهمي است که باعث شده تعداد اين رديفها از 337 مورد به 138 رديف کاهش يابد.
وي با بيان اينکه اين رديف هاي متفرقه موجب مي شد تااستان هايي که ارتباط قوي تري دارند ، بودجه بيشتري دريافت کنند؛ افزود: اين رديف ها باعث شده بود تا اصل عدالت در توزيع اعتبارات رعايت نشود..
وي خاطرنشان کرد: همچنين اعتبارات برخي نهادها نيز در دل وزارتخانه ها قرار گرفت که قبل از تدوين لايحه 97 به طور مستقل اعتبارات را دريافت مي کرد و نظارت مناسبي بر روي آن صورت نمي گرفت.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان قزوين بيان کرد: شفافيت و حذف اين رديف هاي خاص عاملي ترميم اعتبارات برخي دستگاهها نظير نوسازي مدارس که اقدامات موثري را در سطح کشور انجام مي دهد.
وي در خصوص وضعيت اعتبارات استان قزوين در سال جاري نيز گفت: با پيگيري هاي متعددي که سال گذشته صورت گرفت و اقدامات کارشناسي مناسب، اعتبارات استان قزوين در اين سال با 7.26 درصد رشد، رتبه نخست در کشور را از آن خود کرد.
وي ميزان اعتبارات هزينه اي استان در سال 96 را يکهزار و 710 ميليارد ريال ذکر کرد و بيان داشت: جمع اعتبارات تملک دارايي هاي سرمايه اي استان قزوين در سال جاري سه هزار و 749 ميليارد ريال بود که نسبت به سال قبل رشد مناسبي داشته است.
دبير شوراي برنامه ريزي و توسعه استان قزوين اظهار کرد با توجه به افزايش اعتبارات استان در سال جاري مي توان ادعا کرد امسال در پرداخت حقوق کارکنان مشکلي نداريم و با کسري اعتبارات مواجه نخواهيم بود.
وي ادامه داد: سعي شد اين روند مثبت اعتبارات در سال 97 نيز حفظ شود و با وجود کاهش 49 درصدي اعتبارات عمراني و جاري در سال آينده ، ميزان کاهش اعتبارات استان 19 درصد بوده است.
ياري ميزان اعتبارات تملک دارايي هاي سرمايه اي استان در سال 97 را 311 ميليارد تومان ذکر و تصريح کرد: اعتبارات هزينه اي استان با احتساب اعتبارات آموزش و پرورش و بنياد شهيد و امور ايثارگران در سال آينده هشت هزار و 823 ميليارد ريال است.
وي در خصوص نحوه تخصيص اعتبارات عمراني و هزينه اي گفت: تخصيص در کشور متناسب با درآمدهاي کشور صورت مي گيرد و پس از اعلام خزانه کل، کميته تخصيص پس از کسر اعتبارات مورد نياز براي يارانه و موارد ذکر شده در قانون، اقدام به تخصيص اعتبارات به استانها مي کند.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي ميزان تخصيص اعتبارات عمراني استاني دستگاهها را بين 60 تا 70 درصد اعلام و خاطر نشان کرد: عملکرد اعتبارات هزينه اي استان قزوين همواره بالاتر از 100 درصد بوده است.
** هدفمندي يارانه ها
وي در خصوص هدفمند سازي يارانه ها نيز اظهارکرد: استان قزوين در دو مرحله به ستاد اقتصاد مقاومتي و دبيرخانه ستاد هدفمند سازي يارانه ها پيشنهاد داده به عنوان يک استان پايلوت مديريت اجراي آن را به استان واگذار نمايد.
ياري افزود: پيشنهاد استان قزوين امسال در لايحه سال 97 عملياتي شده و يارانه ها با شکل جديد در حال برنامه ريزي است.
وي هدف اصلي هدفمندي يارانه ها را توزيع عادلانه امکانات بين مردم، به ويژه محرومان و افراد تحت پوشش نهادهاي حمايتي دانست گفت: در استان قزوين يک کار مطالعاتي جدي بر روي يارانه ها صورت گرفت و مشخص شد که جامعه اصلي تحت پوشش يارانه که نيازمند دريافت آن هستند حدود 20 درصد جمعيت استان قزوين را شامل مي شوند.
وي اظهار کرد: مي توان اعتبار مورد نياز که براي پرداخت يارانه 80 درصد جمعيت استان قزوين است را صرف حمايت از اشتغال، تقويت داروهاي توليدي، تقويت بيمه هاي درمان و مکمل، بيمه هاي بيکاري و جامعه کارگري کرد.
ياري گفت: با مديريت يارانه ها به صورت استاني مي توان رونق توليد را افزايش داد و اعتبار اين بخش را صرف بهبود حمل و نقل عمومي، بهداشت و درمان رفع مشکلات مناطق کمتر برخوردار کرد.
در سرشماري سال 95 جمعيت استان قزوين يک ميليون و 273 هزار و 761 نفر شمارش شده است که 51.07 درصد آن را مردان بقيه را زنان تشکيل داده اند.
6012 تهيه و انتشار: علي حيدر شاه حسيني
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۳۶۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام

مهران محربیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی درباره گلایه مردم از ساز و کار اعتبار سنجی بانک‌ها مبنی بر اینکه حتی با یک روز تاخیر در پرداخت اقساط، رتبه اعتبار سنجی آن‌ها به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند در حالیکه ممکن است اقشاری مانند کارگران با تاخیر حقوق و دستمزد خود را از کارفرما دریافت کنند، اظهار داشت: مدل جدید اعتبار سنجی بانک‌ها هنوز به اجرا نرسیده و با اجرای مدل جدید نحوه امتیازدهی به افراد تغییر کرد و در مدل جدید رفتار افراد در پرداخت اقساط تنها یک بخش از اعتبارسنجی است. در حالی که در مدل فعلی تقریبا عمده امتیازدهی براساس رفتار افراد در پرداخت اقساط است و هر فردی که پرداخت به موقع نداشته باشد به رتبه پایین‌تر تنزل پیدا می‌کند.

به گزارش ایلنا، وی با بیان اینکه در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده، گفت: در مدل جدید اعتبارسنجی عوامل دیگری در رتبه دهی موثر خواهد بود و عواملی که در این مرحله اضافه می‌شود سابقه محکومیت‌های مالی است.

معاون بانک مرکزی تاکید کرد: همچنین از موضوعات جدید در مدل اعتبار سنجی صدک بندی یارانه‌ها است و از این پس افرادی که برای دریافت یارانه اعلام می‌کنند از دهک‌های پایین جامعه هستند دیگر نمی‌توانند وام بانکی با اعداد و ارقام بالا را دریافت کنند به عبارت دیگر سقف تسهیلات برای افراد با اطلاعات صدک بندی یارانه‌ها تعیین می‌شود.

محرمیان ادامه داد: در مدل جدید موضوعات مالیاتی، جرایم رانندگی، نحوه رفع تعهدات ارزی و سایر موضوعات مورد نظر در شبکه بانکی اضافه خواهد شد و در مدل جدید رتبه بندی بسیار دقیق‌تر شده است.

وی در پاسخ به این سوال که مردم برای اصلاح رتبه خود در اعتبار سنجی باید چه اقدامی انجام دهند آیا پرداخت یک قسط زودتر به اصلاح رتبه کمک خواهد کرد، اظهار داشت: در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده و امسال هم این مدل جدید علمیاتی خواهد شد، در مدل فعلی هم مردم اگر در سررسید اقساط تسهیلات را بپردازند می‌توانند از کاهش رتبه جلوگیری کنند، اما اینکه برای اصلاح رتبه اقساط یک ماه زودتر پرداخت شود، اثرگذار نیست و نمی‌تواند توصیه درستی باشد.

محرمیان در پاسخ به این سوال که آیا در مدل جدید اعتبار سنجی رفتار افراد در پرداخت قبوض در نظر گرفته می‌شود، افزود: در این مرحله فعلا رفتار مردم در پرداخت قبوض و پرداخت به موقع یا با تاخیر قبوض در نظر گرفته نمی‌شود.

دیگر خبرها

  • جذب اعتبارات پروژه‌های شاخص سفر رئیس‌جمهور به لرستان پیگیری شود
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • اعلام آخرین مهلت استفاده از کالابرگ الکترونیکی
  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳؛ تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک؟
  • افزایش اعتبار بن دانشجویی در نمایشگاه کتاب
  • طرح فجرانه کالابرگ ادامه پیدا می‌کند؟
  • خرید بیش از ۱۷۰۰۰۰۰ تن کالا در طرح فجرانه کالابرگ/ این طرح ادامه پیدا می‌کند؟